Blizanci

BLIZANCI – godišnji horoskop za 2020. godinu

Početkom juna Severni Mesečev čvor ili Rahu ući će u znak Blizanaca. Rahu je nepredvidiva, nevidljiva i čudna planeta koja ume život da preokrene u potpunosti. Iako je Rahu poznat po tome da donosi materijalne uspehe, novac ili moć, on to uvek radi sa nekim ciljem. Ako iskoristite na pogrešan način to što budete dobili, može da vas provede kroz vrlo delikatne situacije. Zato treba da osećate zahvalnost prema svemu što dolazi od njega.

Blizanci će zbog ovog tranzita da budu jedan od najuspešnijih znakova. Ovo je izuzetno ambiciozna planeta i kad tranzitira kroz neki znak, onda daje snagu i moć tom znaku da napravi velike stvari u svom životu. Blizanci će puno toga da nauče tokom 2020. godine. Menjaće poslove, tražiće se i upoznaće veliki broj ljudi. Iako će u sebi da nose neodoljivi šarm i privlačnost, ljubavni život u ovoj godini nije baš nešto gde će da nižu uspehe. Veze mogu da budu kratkotrajne, ili bez velikog uzbuđenja. Saturn napada 5. polje ljubavi, pa može da dođe i do preispitivanja veze u kojoj se nalaze. Ovo je karmički upliv na ljubavni život. Ako natalni horoskop nije karmički opterećen po pitanju ljubavi, onda te osobe neće da osete takav efekat. Međutim, ako on u horoskopu postoji, ova godina je period kada se sreću, ili se odlazi od karmičkih ljubavi.

Tranzit Južnog Mesečevog čvora kroz polje braka ukazuje na iskušenja koja će doći sa ove strane. Partner je stalno nezadovoljan. Štagod da uradite ne možete da promenite situaciju. Radi se o nekom unutrašnjem nezadovoljstvu koje se projektuje na ceo odnos. Ako ulazite u brak ili zajednicu u 2020. to je znak da imate dug prema osobi sa kojom ulazite u brak. Ako ste već u braku, onda ga preispitajte, jer lako može da dođe do njegovog prekida. Ako imate astrološke aspekte za razvod, ova godina može da bude baš takav period.

Zdravlje je generalno dobro kod većine pripadnika ovog znaka. Inače, Venera će u Blizancima da boravi od aprila do avgusta, pa je to odličan period za zaljubljivanje i puno drugih lepih stvari.

Izvor: Novosti.rs

About Post Author

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.