Bik

BIK – godišnji horoskop za 2020. godinu

Bikove prve dekade očekuje mnogo promena u životu. Kroz ovaj deo znaka kreće se Uran, koji kroz Bika prolazi jednom u 84 godine. Uran je planeta nepredvidivih i naglih promena. On uzdrmava temelje skladnog i organizovanog života. Kaže se da je sa Uranom sve moguće, čak i ono što nam ne pada na pamet.

Za žene rođene u prvoj dekadi ovog znaka problem dolazi sa ocem ili mužem. Sve zavisi šta je osetljivo u natalnom horoskopu. Može da bude gubitak oca, ili razvod, a možda i gubitak muža. Međutim, ako nema predispozicije za ovo u ličnom horoskopu, nema razloga za brigu.

Puna 9. kuća sugeriše na putovanja. Možda ove godine odete na destinaciju o kojoj duže vreme razmišljate. Planeta posla, Saturn, u polju inostranstva – pa ovde mogu da budu i poslovna putovanja.

Dobar aspekt Jupitera, Saturna i Plutona iz Jarca prema 5. kući (ljubav) označava karmičku vezu. Pojaviće se neko sa kim ćete ući u vezu, a osećaćete kao da tu osobu dugo poznajete. To prepoznavanje je znak da ste već u nekom životu imali odnos. Ipak, pošto Saturn aspektuje polje ljubavi, možda se radi o nekom dugu koji se vuče, pa obratite pažnju malo više na skrivene znakove i poruke.

U ženskom horoskopu će zbog tranzita Marsa kroz 12. kuću da dođe do ulaska u tajnu vezu sa jednim interesantnim muškarcem. Za neke ovo može da bude vrlo neobična ljubavna avantura. U pitanju je neki sportista, hirurg ili vojnik.

Polje novca nije ugroženo, tako da će Bikovi dobro da zarađuju u 2020. godini.

Što se tiče zdravlja, najviše pažnje treba da se obrati na stresove zbog tranzita Urana kroz Bika. On ume da donese disbalans štitne žlezde, hormonske poremećaje, ali i sklonost ka gojenju. S obzirom da ste gurman i da volite slatkiše, povedite malo više računa o ishrani.

Izvor: Novosti.rs

About Post Author

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.