Devica

DEVICA – godišnji horoskop za 2020. godinu

Devica je pod dobrim tranzitima gotovo cele godine. Sve Device koje se bave uslužnom delatnošću ili trgovinom imaće uspeh u poslu. Znamo da su Device radoholici i da rade i kada treba i kada ne treba. To je jednostavno opis njihovog karaktera. S obzirom da će Venera dugo da se zadrži u polju posla, od aprila do avgusta, to je period kada će da rade, uživaju i zarađuju. Drugim rečima, gledajte da se najviše angažujete u ovom periodu, jer ćete puno toga moći da postignete. Imaćete mnogo energije i volje da dođete do nekih ciljeva koje dugo planirate.

Međutim, interesantno je da će ta Venera koja se kreće kroz polje karijere da donese i neke ljubavne dogodovštine, jer ona uvek predstavlja ljubavne odnose. S obzirom da tranzitira kroz 10. polje, velika je verovatnoća da će se sve te stvari dešavati baš na poslu. Neki kažu na ne treba mešati posao i ljubav, pa je najbolje da vi to procenite. S obzirom da će ona da se kreće unazad, tj. retrogradno, to mogu da budu neke ljubavi iz prethodnih života koje se sada vraćaju da bi se srele sa vama. U polju braka je Neptun, što baš i nije neka pozicija za brak. Ima dosta onoga što se u braku skriva. Ako je u pitanju ženski horoskop, možete da budete sigurni da vas muž vara i to sa osobom koju je upoznao na poslu. Ona je dosta mlađa i ne namerava da prekine taj odnos, tako da obratite pažnju na sve to. U muškom horoskopu nema takvih problema.

Zatim, povedite računa o ishrani i pijte više tečnosti da ne biste imali problema sa bubrezima. Varenje je takođe osetljivo, pa naročito tokom leta i na putovanju pazite šta jedete.

Izvor: Novosti.rs

About Post Author

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.