Jarac

JARAC – godišnji horoskop za 2020. godinu

Jarac je znak kroz koji tranzitira najveći broj planeta. Tu je Saturn, Jupiter, Pluton i Ketu. Oni će ovom znaku da donesu veliku dinamiku i puno događaja. Neki od njih će da budu lepi, neki teški, ali sigurno je da je ovo znak koji će da pretrpi najviše promena tokom 2020. godine. Čak je i numerološki ova godina u znaku broj 4, koji je u astrologiji Saturn, odnosno Jarac. Tako da ova godina generalno neće biti laka, ali je sigurno godina zrelosti i odrađivanja neke karme. Opet ponavljam da se sve bazira na predispoziciji ličnog horoskopa. Oni Jarčevi koji imaju snažnije obojen karmički horoskop ili u kojima ima dugova predaka, teže će da prođu kroz ovu godinu. Oni koji nemaju tako naglašene elemente karme i dugova, proći će lakše.

Od sredine februara, pa do kraja marta, kroz Jarca će da tranzitira i Mars, što će nekim Jarčevima da donese još više snage i energije. Za ambiciozne, ovo je fantastičan period u kome mogu da ostvare puno uspeha. Ipak, ovo je period naglašenih strasti, pa lako može da dođe do povređivanja, sukoba, ili nekih drugih elemenata koji mogu da donesu problem.

Najbolji period za posao je kada Mars bude prolazio kroz 10. kuću, što je od avgusta do decembra. Ovo je vrlo snažan period u profesionalnom smislu, pa će mnogim Jarčevima da donese prosperitet. Za one koji nemaju posao, mogu da ga očekuju u ovom periodu.

Nije emotivno obojena godina, pa se većini neće desiti neka bitna promena. Ipak, ako nešto treba bitno da se desi na ovom polju, to će biti u aprilu/maju i oktobru/novembru.

Zdravlje je relativno dobro, iako mogu da se dese neprijatnosti sa zubima, kostima, zglobovima, kičmom, glavoboljom i varenjem.

Izvor: Novosti.rs

About Post Author

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.