Lav

LAV – godišnji horoskop za 2020. godinu

Lav je prilično srećan znak, ne samo tokom 2020. godine, nege uopšte. Njime upravlja Sunce, planeta života, radosti, topline i sigurnosti, tako da je to dovoljan razlog da Lavovi sami sa sobom budu srećni i zadovoljni. Sunce, koje se polako kreće iznad Zemlje, obasjava je svetlošću i donosi joj život. Tako i Lavovi drugima donose svetlo. Istina je da mogu da budu egocentrični, ali to se odnosi na niže tipove Lava. Viši tip je velikodušan, otmen, zaštitnik i neko ko pruža sigurnost.

S obzirom da će njihovo polje karijere da ima izuzetno dobre aspekte od Saturna, Plutona i Jupitera, ovo će za njih da bude srećna godina. Naravno, da bi se ovo ispunilo, treba da imate u natalnom horoskopu predispoziciju za dobru karijeru. To nikada nemojte da zaboravite. Može da nam se desi samo ono što već negde imamo kao predispoziciju. Polje novca je takođe izuzetno postavljeno. To znači da će lako da dolazi sa više strana. Bitno je da otvorite polja kroz koja novac može da stigne. Nemojte da sedite skrštenih ruku i da očekujete da se nešto desi. Vi napravite jedan korak, a kosmos će prema vama deset. Dakle, fokus u ovoj godini je posao i novac, što je za Lavove od presudne važnosti da se osećaju dobro u svojoj koži.

Što se tiče ljubavnih odnosa, biće raznih ljubavnih avantura, naročito od marta. Za one koji su u braku, prolazak Marsa kroz Vodoliju može da bude uznemiravajući, pa obratite pažnju tokom proleća, jer će upravo ovaj aspekt da se aktivira. Polje ljubavi će naročito da bude aktivno tranzitom Venere kroz znak Ovna od 8. februara do 4. marta. U ovom periodu su velike šanse da sretnete osobu u koju možete da se zaljubite. Ako vezu počnete u ovom periodu, možete da se nadate i braku sa tom osobom.

Zdravstveno stanje je dobro, iako bi trebalo da uradite neke kontrole organa koji su vam slaba tačka, prosto da znate da je sve u redu. Leto je izuzetno dobar period, jer se vide lepa putovanja i neke nove destinacije. Za one koji planiraju decu najbolje je da preskočite ovu godinu, makar kad je porođaj u pitanju. Za to je bolja 2021. godina.

Izvor: Novosti.rs

About Post Author

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.