Ovan

OVAN – godišnji horoskop za 2020. godinu

Tokom 2020. godine znak Ovna će da bude napadnut od Saturna, Plutona, Jupitera, kao i Južnog Mesečevog čvora. To znači da će ovaj znak imati dosta izazova tokom godine. Za neke Ovnove ovo će biti pokretački motor da urade nešto više, dok će za druge da bude veliko opterećenje, pa neće istrajati u svojoj borbi.

S obzirom da se sve ove planete u Jarcu nalaze u polju karijere (10. kuća) za ambiciozne Ovnove ovo može da bude težak, ali veoma uspešan period. Samo treba da nastave i da se izbore sa preprekama. Od 16. februara do 30. marta Mars će takođe da prolazi kroz Jarca, odnosno kroz polje karijere. Ovo je najbolji period u godini kada će Ovnovi da imaju izuzetnu snagu na profesionalnom polju. S obzirom da sve ove planete u Jarcu prave odličan aspekt (trigon) na polje novca, očekujemo dobru i stabilnu zaradu tokom cele godine. Dakle, 2020. godina će za Ovnove prvenstveno da bude dobra poslovna godina.

Sve ove planete praviće loš aspekt na 7. kuću, tj. polje braka, pa su Ovnovi ovde na tankom ledu. Mogući su konflikti, svađe, ponekad pravi rat, a ako za to imate predispoziciju u svom horoskopu, moguć je i razvod. Polje ljubavi nije tako loše (5. kuća), tako da je bolje onim Ovnovima koji nisu u braku ili zajednici. Od leta su bolji aspekti za ulazak u novu vezu. Proleće će takođe da donese neke izazove u ljubavi. Ipak, ovo nije godina u kojoj bi Ovnovi trebalo da se venčavaju. Što se zdravlja tiče, može da bude problema sa glavoboljama, pritiskom, zglobovima i kičmom, ali nekih većih tegoba ne bi trebalo da bude. Ipak, treba pripaziti na povrede, jer su Ovnovi izloženi svemu ovome cele godine, a naročito tokom februara i marta.

Izvor: Novosti.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.