Rak

RAK – godišnji horoskop za 2020. godinu

Glavni fokus ovog znaka biće na braku i odnosima. Kroz polje braka će se tokom 2020. kretati tri planete, Saturn, Pluton i Jupiter, a u prvoj polovini godine Južni Mesečev čvor. Kad ovoliko puno planeta prolazi kroz jedna znak, odnosno kuću, ona postaje dominantna u toj godini. S jedne strane, ovo će mnoge Rakove da uvede u bračne vode. Sve one ozbiljne veze koje pretenduju da uđu u brak tako će se tokom ove godine i realizovati. To se dešava sudbinski, jer se Saturn, kao pokazatelj sudbine, nalazi u polju braka i definiše odnose kroz venčanje.

Međutim, ovo je veći problem za one koji su u braku, jer Pluton, Saturn i Južni čvor imaju tendenciju da sruše brak ili da ga dovede u veliko iskušenje. Saturn ukazuje da će se mnogi u svojim brakovima preispitivati da ili se nalaze sa pravom osobom. U najgorem slučaju, ove planete mogu da donesu bolest ili smrt partnera. Ako se u njegovom horoskopu nađu pokazatelji opasnosti, onda ovo može da bude upozorenje. Pluton, Saturn i Ketu u 7. kući donose udovištvo, kako u natalu, tako i u tranzitu.

Polje novca je solidno, pa to neće da bude preveliki problem ljudi rođenih u znaku Raka. Bez obzira na to, polje posla će da bude prilično opterećeno, ali ne mora da bude neuspešno. Ova godina je teška za karijeru i trebaće puno strpljenja, borbe i rada da se dođe do kvalitetnih rezultata. Mnogi će tokom 2020. menjati poslove.

Osetljivi su stomak, želudac i reproduktivni organi, a prisutne su i česte promene raspoloženja. Najosetljiviji period za ovaj znak su januar i februar, kada se preko puta Raka bude nalazio i Mars. Ovo je takođe opasnost od povreda, a moguće su i hirurške intervencije.

Izvor: Novosti.rs

About Post Author

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.