Ribe

RIBE – godišnji horoskop za 2020. godinu

Poslednji znak Zodijaka, Ribe, imaće prilično lepu 2020. Sve spore planete, kao što su Saturn, Uran, Pluton, pa čak i Jupiter, gotovo cele godine daju podršku ovom znaku. Počev od ljubavi, tj. Venere koja će da uđe u znak Riba već 14. januara, koja nosi nagoveštaj lepih ljubavnih doživljaja.

S obzirom da su Ribe vodeni znak, najvažnija stvar za njih su emocije. Dovoljno je da malo nešto ne bude kako treba, pa da se ovaj znak skroz poremeti. Venera će na samom početku godine da donese lepe dane provedene sa svojim partnerom, a ako ga nema, ovo je pravi period za upoznavanje nekog novog. Venera će da boravi u Ribama do 7. februara, kada polako ulazi u znak Vodolije. To je prvi period kad vam se u 2020. otvaraju vrata za ljubavnu romansu. Naravno da to nije jedini period, ali je prvi koji će Ribama da donese neke lepe stvari. Ovaj period nije dobar samo za ljubav, već generalno za mnoga zadovoljstva i uživanja. S obzirom da je polja braka aspektovano od više planeta, ne bi me čudilo da mnoge Ribe uđu u brak u 2020. godini. Vreme za trudnoću je kada Venera bude u Raku, što je od 7. avgusta do 5. septembra. Ovo je takođe drugi dobar period za ulazak u ljubavnu vezu.

Tranzit Venere kroz polje ljubavi će sigurno mnogim Ribama da ulepša život. Neptun će se kretati kroz Ribe, što može da ukaže na neke iluzije ili lošu procenu. Ovo su, inače, sklonosti Riba, pa obratite pažnju da li ste dobro procenili neku osobu, jer vam se često dešavaju razočarenja. Vi, jednostavno, želite da verujete u lepo, bez obzira što vam intuicija govori drugo. Slušajte svoju intuiciju i sigurno ćete manje da se razočarate.

Poslovno ćete osrednje biti zadovoljni, a one Ribe koje nisu zaposlene, posao mogu da očekuju u martu, aprilu, pa tek u oktobru. Što se novca tiče, snalazićete se nekako. Možda često kupujete nepotrebne stvari, pa je možda to uzrok manjka novca u novčaniku.

Zdravlje je optimalno dobro, ali mogu da se dese oscilacije u raspoloženju, pad pritiska, prehlade i manje stomačne smetnje. Tokom leta pijte veću količinu tečnosti.

Izvor: Novosti.rs

About Post Author

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.