Škorpija

ŠKORPIJA – godišnji horoskop za 2020. godinu

Osim Urana, koji će prvu dekadu Škorpije da napada iz 7. kuće, nema preterano drugih teških aspekata. Tranzit Urana kroz 7. kuću, ili Bika koji se nalazi preko puta Škorpije, ukazuje na bračne probleme, neprijatna iznenađenja i stresove. Uran je vesnik razvoda i nepredvidivih situacija, pa će mnoge Škorpije da se suoče sa dilemom: otići ili ostati? Iako se ovo najviše odnosi na Škorpije rođene u prvoj dekadi, ne treba da zanemarimo ni one koji su rođene kasnije, jer ovaj uticaj delimično može da se odnosi i na one rođene u drugoj i trećoj dekadi, ali sa slabijim intenzitetom.

Takođe, tranzit Neptuna kroz 5. kuću može da ukaže na tajnu ljubav, paralelnu vezu, naročito zato što se Neptun kreće kroz znak Riba (tajna, paralelna veza) i iz polja ljubavi pravi odlične aspekte na Škorpiju. Zbog Neptunovog retrogradnog kretanja pretpostavljamo da će biti neka fatalna veza sa osobom koju znate iz nekoliko prethodnih života. Znači – spremite se na novu avanturu.

Ali, ono na šta Škorpije posebno treba da obrate pažnju u 2020. je zdravlje. Ovo se naročito odnosi na žensku populaciju koja ima osetljivije reproduktivne organe od muškaraca. S obzirom da će Mars da se kreće kroz polje bolesti od avgusta pa do kraja godine, treba da se obrati pažnja na ginekološke probleme. Mars ove godine dugo boravi u vašoj 6. kući, a on donosi upale, moguće hirurške intervencije, pojavu cista, mioma i sl.

Kada je reč o poslu, 2020. će da bude u relativno dobra iako će neke Škorpije da menjaju posao već od proleća. Što se finansija tiče, u dobrim horoskopima ovo je odlična godina, dok će u problematičnim horoskopima biti poteškoća oko zarade. Ipak, novac će dolaziti i van posla, iz nekog drugog izvora.

Izvor: Novosti.rs

About Post Author

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.