Strelac

STRELAC – godišnji horoskop za 2020. godinu

Jupiter, koji vlada Strelcem, polako se seli u znak Jarca, gde će da boravi do kraja 2020. godine. To nije baš povoljan znak za njega, jer se Jupiter tu nalazi u znaku svog pada. Jarac je depresivan, hladan i težak znak, dok je Strelac (Jupiter) avanturista, veseo, optimističan, pa se zbog toga Jupiter ne oseća najbolje u Jarcu. On gubi deo svoje dobre energije i funkcioniše sa ograničenjem. Treba mu mnogo više truda, zalaganja i snage da postigne iste rezultate. S obzirom da Strelac i ne voli preterano da se angažuje, možda mu zbog toga neke stvari izmaknu iz ruke. Nije navikao da se muči, već da sve ide lako. Tokom 2019. godine Jupiter je bio u Strelcu i doneo je puno toga Strelčevima na lak način. Jupiter nema u Jarcu takav vetar u leđa, pa će Strelčevi da se osećaju ograničeno, umorno i povremeno bez snage.

Naravno da će tokom godine biti malo boljih i malo lošijih perioda, ali je druga polovina godine znatno bolja od prve polovine 2020. S obzirom da će Mars dugo da bude u Ovnu i da pravi odlične aspekte na Strelca (od avgusta do decembra) to će Strelčevima da da mnogo više snage, optimizma i energije, pa će polako da se vraćaju u svoju prirodno dobru formu. Južni Mesečev čvor od leta ulazi u Strelca, što ukazuje da će da bude dosta karmičkih događaja. Ketu je u Strelcu dobar za duhovni rad, sazrevanje, preispitivanja, ali može da ukaže i na neka karmička ispoljavanja koja mogu da donesu gubitke ako je horoskop karmički opterećen.

Paralelno sa tim, Severni čvor, tj. Rahu, ulazi u 7. polje koje se odnosi na brak. Time će mnogim Strelčevima da bude obeležena 2020. godina. Pored Rahua, koji drugom polovinom godine ulazi u 7. kuću, planeta ljubavi će tu da boravi od aprila do avgusta, kada će se Strelčevima pojaviti ljubav iz prethodnog života. To je zbog toga što je Venera tokom ovog perioda često retrogradna, a to ukazuje da se neko vraća iz prošlosti. Ako se susret desi u vreme retrogradnog kretanja Venere, obratite više pažnje na taj odnos.

Poslovna situacija je dobra, a što se zdravlja tiče većina pripadnika ovog znaka će da bude zdrava ove godine. Moguć je povremen osećaj hroničnog umora, pad imuniteta, glavobolje, problemi sa kičmom, ali sve je to u granici podnošljivosti.

Izvor: Novosti.rs

About Post Author

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.