Vaga

VAGA – godišnji horoskop za 2020. godinu

Vaga će dobrim delom godine da bude pod pritiskom Saturna, Plutona, Jupitera i Južnog Mesečevog čvora, što znači da će osobe rođene u ovom znaku biti na raznim iskušenjima. Sve ove planete napadaće Vagu iz 4. kuće, koja se odnosi na roditelje i pretke. To može da ukaže na problem sa roditeljima, njihovu bolest, a možda i smrt. U manjem obliku, ovo može da bude i nerazumevanje sa roditeljima, potreba da se od njih odvoji ako žive zajedno, roditelji koji se previše mešaju u njihov život ili slične situacije.

U ovom periodu mnoge Vage mogu da reše pitanje nekretnina, jer grupa planeta u ovoj kući može i to da donese. S obzirom da Saturn i Pluton predstavljaju dugove predaka i porodično prokletstvo u 4. kući, može da se desi da je tokom 2019. sve to bilo, ili će 2020. biti aktivirano. Ako vas budu pratili maleri, nezadovoljstva, emotivni ili zdravstveni problemi i drugi loši događaji, moguće je da su ovi tranziti upravo nešto tako probudili u vašem horoskopu. Naravno, trebalo bi onda da sve to imate kao predispoziciju, jer ako nemate, neće se ni dogoditi. Ovi aspekti će tada da se manifestuju kroz drugačije događaje.

Ova godina može da bude opterećujuća za odnose, naročito za brak. Polje braka će takođe da bude pod udarom svih ovih planeta od jula do decembra, jer će Mars da prolazi kroz polje braka, pa obratite više pažnje na odnos sa partnerom. U dobrim horoskopima ovo će da donese samo sitne sukobe, dok će u lošim horoskopima da sruši brak. Ako je situacija već negde problematična, znajte da će 2020. da donese problem, ali će i da razreši situaciju.

Finansije neće biti problematične. Ali, na poslu će sve biti pod dozom opterećenja. Zdravstveno stanje je generalno osetljivo, naročito ako bude emotivnih stresova. Od aprila do avgusta vaš vladar Venera tranzitira kroz Blizance i šalje na Vagu odličan aspekat. Ako je dobar horoskop, ovo će da donese nove ljubavi, putovanja, ljubav na putovanjima i druge lepe avanture. Ako je problematičan horoskop, ovo može da donese komplikovane karmičke veze sa partnerima iz prethodnih života prema kojima postoje neki zaostali dugovi.

Izvor: Novosti.rs

About Post Author

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.