Vodolija

VODOLIJA – godišnji horoskop za 2020. godinu

Kod Vodolija se uvek dešava nešto novo i nepredvidivo. Čak i kad nema posebnih aspekata, ovaj znak kojim upravlja Uran sam sebe iznenađuje. On će da pravi kvadrat iz Bika na osobe rođene u prvoj dekadi Vodolije, što će naročito u ženskom horoskopu da prouzrokuje promene na emotivnom planu, kao i preseljenja zbog tranzita Urana kroz 4. kuću. Kvadrat Urana na Sunce će kod mnogih Vodolija da ukaže na stresove u braku, sa ocem, a možda i na razvod. Ovo se naročito odnosi na osobe rođene tokom 1975. i 1976. kada su Vodolije imale aspekt Sunce kvadrat Uran. Onima koji su u podznaku Lav, a nisu razvedeni, ova godina to lako može da donese. Za one rođene u drugoj i trećoj dekadi, to će se dešavati kasnijih godina. Ipak, trigon Venere iz Blizanaca od proleća do sredine leta može da ukaže na neku novu ljubav, jer će Venera dugo da se zadrži u polju ljubavi (5. kuća).

U aprilu Saturn ulazi nakratko u Vodoliju i ostaće tu do početka jula, pa može da nagovesti neke probleme oko posla i finansija. Ipak, nije nedostatak novca u pitanju, koliko su izvesni troškovi u tom periodu. Možda kupovina kola, uplata letovanja, ili sređivanje stana.

Zdravlje je generalno dobro, iako nervni sistem uvek može da bude osetljiv. Kod žena štitna žlezda, povišen šećer, gojaznost, kao i ginekološki problemi. Gotovo sve ovo je uzrokovano stresovima i gledajte da se makar ne nervirate oko nebitnih stvari, kojima dajete preveliki značaj bez potrebe. Godina će svakako da bude dinamična sa puno druženja, putovanja, lepim godišnjim odmorom i novim poznanstvima.

Izvor: Novosti.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.